Afdrukken |
Naam | Type | Fase | Voorbereiding | Kooktijd | ||
---|---|---|---|---|---|---|
Marinara primavera | Avond | Alle | 10 | 30 | ||
Venkel | ||||||
Shepherd's pie met bloemkool | Avond | Alle | 15 | 45 | ||
Vleessaus | ||||||
Bolognesesaus (Ragù Bolognese) | Avond | 30 | ||||
witlof | ||||||
Spaghetti met romige witlof | Avond | |||||
witvis | ||||||
Groene curry met witvis | Avond,Vis | 30 | ||||
zalm | ||||||
Ovengebakken zalm | Vis | 50 | ||||
zoetzure saus | ||||||
Kipfilet in zoetzure saus met sperziebonen | Vlees | 25 | ||||
zwarte bonen | ||||||
Chili met gehakt, taugé en paprika | Avond | Alle | 20 | 20 | ||
(Not Categorized) | ||||||
Graanvrije wafels of pannenkoeken met vruchtensaus | Lunch | Alle | 15 | 30 | ||
Zwarte bonen met tofoe | Ontbijt | Alle | 3 | 10 | ||
Chachouka | Avond | |||||
Shakshuka | Avond | Alle | 10 | 70 | ||
Glutenvrije kikkererwten pannenkoeken | Bijgerecht,Lunch | Alle | ||||
Roerbakgroenten met shoarmareepjes en knoflooksaus | Avond |