Afdrukken AfdrukkenVersturen Versturen

Naam:Spaghetti met romige witlof
2 porties
Type:AvondIngredienten:
Fase:400 gr witlof
125 gr linzenspaghetti (of gewone)
80 gr hamblokjes
2 el olijfolie
65 ml slagroom
50 gr Pecorino Romano (stukje)
Kenmerkende ingredient(en)witlof, hamblokjes
Voorbereiding: min.
Bereiding: min.
Snijd en was de witlof.

Kook de spaghetti volgens aanwijzing op de verpakking beetgaar.

Verhit intussen de olie in een koekenpan of hapjespan en bak de hamblokjes 2 min. Voeg het witlof toe en bak 2 min. Schep regelmatig om.

Schenk de slagroom erbij en laat op een laag vuur 4 min zachtjes koken (of naar wens langer).

Breng op smaak met peper en zout. Schep het witlofmengsel door de spaghetti. Rasp de kaas erboven en serveer direct.

Bron:


Dit gerecht gegeten met:


Gemaakt: 01/30/2020
Laatste wijziging: 12/18/2023