Afdrukken AfdrukkenVersturen Versturen

Naam:Spaghetti met romige witlof
2 porties
Type:AvondIngredienten:
Fase:400gr witlof
125gr linzenspaghetti
80gr schouderham (dikke plak)
2 el olijfolie
65ml slagroom
50gr Pecorino Romano (stukje)
Kenmerkende ingredient(en)witlof
Voorbereiding: min.
Bereiding: min.
Snijd de onderkant van de stronken witlof. Halveer de lof in de lengte, verwijder de harde kernen snijd de blaadjes in repen van 1 cm.

Kook de spaghetti volgens aanwijzing op de verpakking beetgaar.

snijd ondertussen in een kom de ham in blokjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ham 2 min. Voeg het witlof toe en bak 2 min. Schep regelmatig om.

Schenk de slagroom erbij en laat op een laag vuur 4 min zachtjes koken. Breng op smaak met peper en zout. Schep het witlofmengsel door de spaghetti. Rasp de kaas erboven en serveer direct.

Bron:


Dit gerecht gegeten met:


Gemaakt: 01/30/2020
Laatste wijziging: 02/18/2021