Afdrukken AfdrukkenVersturen Versturen

Naam:Roerbakgroenten met shoarmareepjes en knoflooksaus
2 porties
Type:AvondIngredienten:
Fase:500gr Italiaanse roerbakgroenten
300gr shoarmareepjes
2 el olijfolie
peper en zout
3 el magere yoghurt
1 teentje knoflook
1 tl Provençaalse kruiden
Kenmerkende ingredient(en)
Voorbereiding: min.
Bereiding: min.
StatusVoorlopig
Roerbak de shoarmareepjes 5-8 minuten in 1 el olijfolie.

Roerbak de groenten beetgaar in 1 el olijfolie. Kruiden met peper en zout.

Meng de mayonaise met de yoghurt en de Provençaalse kruiden. Knijp hier een teentje knoflook boven uit.

Eventueel eten met een shoarmabroodje/

Bron:
Dr. Frank dag 13.

Dit gerecht gegeten met:


Gemaakt: 09/12/2019
Laatste wijziging: 09/12/2019