Afdrukken
Previous
Next
Expand
Collapse
Search
Per Type
Naam
Voorbereiding
Kooktijd
Soort
Rijstsalade doperwten mandarijntjes
20
15
Hoofdgerecht
Waldorfvariatie
30
Voorgerecht
Salade van geroosterde tomaat en mozzarella
30
120
Lunchgerecht
Vruchten-rijst-salade
30
30
Hoofdgerecht
Rodekoolcouscous met avocado
30
Hoofdgerecht
Saus
Snelle sauzen met o.a. mosterd
30
Bijgerecht
Vegetarisch
Foo yong hai
45
Hoofdgerecht
Hartige wortelsalade
30
Bijgerecht
Geroosterde aardappels met rozemarijn
15
40
Bijgerecht
Wortelsoep (alles-komt-goed-soep)
30
30
Hoofdgerecht
Sangria Cava
30
Gebak e.d.
Mexicaanse soep
15
30
Hoofdgerecht
Groenteprut bij vis, eend, kip of pasta
20
30
Bijgerecht
Pruimencrème met cantuccini
100
5
Nagerecht
Chutney
45
60
Bijgerecht
Groentefriet met falafel en yoghurtsaus
20
30
Hoofdgerecht
Zoet wittewijnijs met perzik
30
5
Nagerecht
Griesmeelcake met wortel en sinaasappel
30
50
Gebak e.d.
Tomaten pastasaus
10
15
Bijgerecht
Pompoensoep
30
30
Voorgerecht
Plaattaart met gemengde paddenstoelen en cheddar
45
25
Hoofdgerecht
Zuurkoolstamppot met brie en cashewnoten
5
35
Hoofdgerecht
Hummus met specerijen
20
Bijgerecht, snack
Limoen-ricottacake
25
Gebak e.d.
Dokkumer Koffie
10
5
Nagerecht
Aardbei-rabarberflip met vanillekwark
10
15
Nagerecht
Miniquiches
40
25
Lunchgerecht, snack
Ovenaardappelen
15
45
Bijgerecht
Previous
Next
Expand
Collapse
Search