PreviousNextAfdrukken AfdrukkenVersturen Versturen

Naam:Sangria Cava
4 porties
Type:VegetarischIngredienten:
Dieet?Voor 1 grote kan:
 2 perziken, in schijfjes
1 sinaasappel, in dunne schijfjes
1 handje aardbeien, frambozen of druiven, gehalveerd als dat nodig is
3 kaneelstokjes
500 ml vers geperst grapefruit- of sinaasappelsap
1 fles Cava (Spaanse mousserende wijn)
(als je hebt: 125 ml brandy of cognac of sin. likeur)
een berg ijsblokjes
 1 paar takken verse munt
Kenmerkende ingredient(en)cava, fruit
Soort:Gebak e.d.
Voorbereiding:30 min.
Bereiding: min.
Let op: wachttijd (koelkast) van een uur minstens.

Doe al het fruit met het sap in een grote glazen kan, doe er 2 takjes munt bij en zet het afgedekt in de koelkast een uur weg om goed koud te worden.
Als de visite er is roer je er eventueel de andere drank door, plop je de fles cava open en giet je het erop. Garneer de sangria met nog wat 
takjes munt en vul het verder aan met een berg ijsblokjes. Serveer op een warme avond. Of zo.
 

Dit gerecht gegeten met:


Gemaakt: 06/28/2012
Laatste wijziging: 06/28/2012