Afdrukken
Versturen
Naam:
Bietenstamppot met visschnitzel
4
porties
Type:
Visgerecht
Ingredienten:
Dieet?
2 uien, 1 goudrenet, 4 eetlepels olie
500 gr. gekookte rd bieten
4 zeeschnitzels
2 eetl kruidenazijn
aardappelpuree
1 eetl franse mosterd
Kenmerkende ingredient(en)
bieten, visschnitzels
Soort:
Hoofdgerecht
Voorbereiding:
min.
Bereiding:
30
min.
Aardappelpuree maken. Intussen: Uien pellen en snipperen, appel schillen en in blokjes snijden, bieten pellen en in blokjes snijden. In pan 2 eetl olie verhitten en uien ca 4 minuten fruiten. In koekenpan rest van olie verhitten en schnitzels bakken. Bieten, appel en kruidenazijn bij de uien voegen en ca 8 min. goed meeverwarmen. Puree mengen met bietenmengsel. Op smaak brengen met mosterd. Stamppot serveren met schnitzels.
Dit gerecht gegeten met:
Gemaakt:
03/10/2001
Laatste wijziging:
12/27/2001