PreviousNextAfdrukken AfdrukkenVersturen Versturen

Naam:Mangomousse met mascarpone
4 porties
Type:VegetarischIngredienten:
Dieet?zonder toegevoegde suiker1 grote rijpe mango of 2 kleine mango`s
2 eetlepels sinaasappelsap
150 gram mascarpone of 1 bekertje crème fraîche
2 eetlepels amandelschaafsel
Kenmerkende ingredient(en)mango, mascarpone
Soort:Nagerecht
Voorbereiding: min.
Bereiding:20 min.
Wachttijd:30 min.
Rooster wat amandelschaafsel in een droge koekenpan onder voortdurend schudden. Laat afkoelen.

Schil de mango en snij deze in grove stukken. Pureer de mango met het sinaasappelsap met de staafmixer.


Verdeel de mango-puree over 4 kleine wijnglazen. Klop de mascarpone of de crème fraîche iets op en verdeel dit over de mangopuree.

Bestrooi met het geroosterde amandelschaafsel. Bewaar het in de koelkast totdat het gegeten wordt.

Dit gerecht gegeten met:
Jenny, Michel

Gemaakt: 11/21/2016
Laatste wijziging: 11/21/2016