PreviousNextAfdrukken AfdrukkenVersturen Versturen

Naam:Spaghetti met gehakthaché
4 porties
Type:VleesgerechtIngredienten:
Dieet?350 gr. spaghetti
olie
50 gr. bacon in plakjes
1 gesnipperde ui
250 gr. gesneden champignons
350 gr. rundergehakt
zout, peper
1/2 l. uiensaus:
olie, 250 gr. fijngesneden uien,teentje knoflook, beetje mosterd, 30 gr. bloem, Worcestersaus, 1/2 l. bouillon
Kenmerkende ingredient(en)spaghetti, uien, gehakt
Soort:Hoofdgerecht
Voorbereiding:25 min.
Bereiding:30 min.
De uiensaus: Fruit de uien in de olie, voeg knoflook en mosterd toe en bak dit even mee. Roer er 30 gr. bloem door, schenk daarna bij beetjes de bouillon erbij. Roeren tot een gladde saus ontstaat. Op smaak brengen met zout, peper en Worcestersaus.

Bak de bacon knappend. Verkruimel het. Fruit ui en champignons in het spekvet ca. 10 minuten.

Roer het uienmengsel met de bacon door de uiensaus en houdt het warm.

Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing.

Bak intussen het gehakt in de koekenpan rul en gaar, bestrooi met zout en peper.

Meng het gehakt en de saus door elkaar en serveer dit over de spaghetti.

Lekker met sla.


Dit gerecht gegeten met:


Gemaakt: 12/28/2001
Laatste wijziging: 12/28/2001