PreviousNextAfdrukken AfdrukkenVersturen Versturen

Naam:Monchou-taart
4 porties
Type:Zoet hapjeIngredienten:
Dieet?1 rol tarwe biscuit (300 gr)
± 225 gr roomboter
2 pakjes Monchou
100 gr basterdsuiker
¼l slagroom
1 zakje klopvast
1 bl kersenvlaaivulling
(bv AH Taart & Vlaaifruit)
Kenmerkende ingredient(en)
Soort:Gebak
Voorbereiding: min.
Bereiding: min.
Verkruimel de biscuits in een bakblik.
Smelt de boter, giet dat over de biscuits, meng het goed en stamp het wat aan (de randen wat hoger maken).
Zet in de koelkast.

Meng 2 pakjes Monchou (roomkaas) met 100 gr. basterdsuiker.
Klop ¼l. slagroom stijf met 1 zakje klopvast.
Meng de slagroom met de Monchou, leg dit op de biscuitbodem en spreid daar de kersen over uit.

Klaar is Kees.

Dit gerecht gegeten met:


Gemaakt: 11/06/2016
Laatste wijziging: 11/06/2016