PreviousNextAfdrukken AfdrukkenVersturen Versturen

Naam:Groente in rode wijn
4 porties
Type:VegetarischIngredienten:
Dieet?300 g zilvervliesrijst
3 eetl olijfolie
1 zak (AH) roerbakmix (400 gr)
125 gr gesneden champignons
ca 330 gr Tivall groenteballetjes
4 dl rd wijn
1 groentebouillontablet
zout, peper
Kenmerkende ingredient(en)roerbakmix, groenteballetjes
Soort:Hoofdgerecht
Voorbereiding: min.
Bereiding:30 min.
Rijst koken, intussen: 2 eetlepels olie verhitten, roerbakmix ca 3 minuten roerbakken, champignons toevoegen en ca 2 min. meebakken. Groenten uit pan scheppen. Rest van olie in pan doen en groenteballetjes ca 4 minuten bakken. Wijn en bouillontablet toevoegen en tot helft laten inkoken. Groenten toevoegen en nog ca 5 min. afgedekt stoven. Op smaak brengen met zout en peper. Rijst over vier borden verdelen, groentemengsel er op scheppen.


Dit gerecht gegeten met:
Fam. Peters, Hanny en Alex


Gemaakt: 03/10/2001
Laatste wijziging: 12/27/2001