PreviousNextAfdrukken AfdrukkenVersturen Versturen

Naam:Carpaccio
4 porties
Type:VleesgerechtIngredienten:
Dieet?Voor 2 personen:
1 ons carpaccio (dun gesneden ossehaas)
1 zakje gemengde gesneden sla (of ca 100 tot 200 gram)
ca. 50 gram pijnboompitten
paar theelepeltjes (groene) pesto
Paar theelepeltjes geraspte oudekaas (parmesan)
zout en peper
olijfolie
Hulpmiddelen:
Grote platte borden, koekepan om de pijnboompitten in te roosteren
Kenmerkende ingredient(en)carpaccio
Soort:Voorgerecht, lunchgerecht
Voorbereiding:5 min.
Bereiding:10 min.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekepan tot ze goudbruin zijn (snel husselen anders branden ze aan).

Leg de plakjes carpaccio in een mooie waaier op de borden (bedek het hele bord). Bestrooi de carpaccio met zout, peper, geroosterde pijnboompitten, een paar lepeltjes kaas en een paar lepeltjes pesto. Leg in het midden een bergje gemengde sla en strooi op de sla ook wat pijnboompitten, pesto, kaas en overgiet de sla met wat olijfolie.

Serveertips: Mooi op grote platte borden, lekker als voorgerecht of als lunch met wat gesneden focaciabrood besmeerd met kruidenboter

Dit gerecht gegeten met:


Gemaakt: 08/31/2015
Laatste wijziging: 08/31/2015