PreviousNextAfdrukken AfdrukkenVersturen Versturen

Naam:Aardappelsalade met zongedroogde tomaten
4 porties
Type:VegetarischIngredienten:
Dieet?400 gr. panklare krielaardappeltjes
1 pastabouillontablet
200 gr. gemengde sla
1 (rode) ui
1 groene paprika
75 gr. zongedroogde tomaten op olie
200 gr. feta
3 eetl. pijnboompitten
1 eetl. mosterd
1 eetl. kruidenazijn
1 eetl. balsamicoazijn
5 eetl. olijfolie
peper, zout
Kenmerkende ingredient(en)aardappels, sla, zongedroogde tomaten
Soort:Hoofdgerecht
Voorbereiding:20 min.
Bereiding:30 min.
Kook de aardappeltjes in water met de bouillontablet (of zout) gaar. Giet ze af en laat ze afkoelen. Was de sla en laat hem uitlekken. Rooster de pijnboompitten. Pel en snipper de ui. Maak de paprika schoon en snijd hem in blokjes. Hak de tomaten grof. Verkruimel de feta. Klop een dressing van mosterd, azijnsoorten, olie, peper en zout. Schep de sla, de aardappeltjes, de ui, paprika, tomaten en dressing door elkaar. Verdeel de feta en de pijnboompitten er over. Lekker met (bruin) stokbrood.


Dit gerecht gegeten met:


Gemaakt: 12/28/2001
Laatste wijziging: 12/28/2001