PreviousNextAfdrukken AfdrukkenVersturen Versturen

Naam:Geroosterde aardappels met rozemarijn
4 porties
Type:VegetarischIngredienten:
Dieet?1 kg vastkokende aardappels, geschild
2 takjes rozemarijn
3 teentjes knoflook, nog in de schil
zout, peper
1 tl geraspte citroenschil
4-6 eetl olijfolie
Kenmerkende ingredient(en)aardappels
Soort:Bijgerecht
Voorbereiding:15 min.
Bereiding:40 min.
Snijd elke aardappel in 4 parten (afhankelijk van grootte). Leg ze in de ovenschaal, samen met de takjes rozemarijn en hele teentjes knoflook. Strooi er wat zout en peper en citroenschil over. Schenk de olijfolie erover en schep de aardappelen goed om, zodat alle partjes met een laagje olie bedekt zijn.

Rooster de aardappelen 40 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. Schep ze tijdens het roosteren een keer om.


Dit gerecht gegeten met:


Gemaakt: 11/17/2010
Laatste wijziging: 11/17/2010