PreviousNextAfdrukken AfdrukkenVersturen Versturen

Naam:Witlof met geitenkaas en ham
4 porties
Type:Groentegerecht, OvengerechtIngredienten:
Dieet?4 stronken witlof
100 gr serranoham
4 plakken geitenkaas jongbel. 50+
1 eetl gedroogde tijm
ovenschaal 20 bij 30
Kenmerkende ingredient(en)witlof
Soort:
Voorbereiding:20 min.
Bereiding:20 min.
Wachttijd:5 min.
Snijd de onderkant van de stronken witlof. Kook het lof 3 min. in een pan met water. Laat goed uitlekken, halveer in de lengte en verwijder de harde kern. Verwarm de oven voor op 180 graden.

Leg de plakken ham op het werkblad. Halveer de plakken kaas. Verdeel de geitenkaas over de ham. Leg de halve stronken witlof in het midden en bestrooi met de gedroogde tijm. Vouw de ham en kaas om het witlof. Laat in ca. 20 minuten in de oven goudbruin worden.

Lekker met aardappelpuree.

Dit gerecht gegeten met:
Margreet

Gemaakt: 12/27/2023
Laatste wijziging: 12/27/2023