PreviousNextAfdrukken AfdrukkenVersturen Versturen

Naam:Vruchten-rijst-salade
4 porties
Type:SaladeIngredienten:
Dieet?150 gr rijst
3 dl bouillon
200 gr ham (dikke plak)
200 gr kipfilet, gaar
3 tomaten
2 rode paprika's
1 l blik perzikken op sap
3 eetl olie
paar takjes peterselie
zout, peper
1 tl kerriepoeder
1/2 l blik doperwten
bieslook
Kenmerkende ingredient(en)perzikken, rijst
Soort:Hoofdgerecht
Voorbereiding:30 min.
Bereiding:30 min.
De rijst gaar en droog koken in de bouillon. De ham en kipfilet in dobbensteentjes snijden. De tomaten ontvellen en in achten snijden. De paprika's snipperen en eveneens even in kokend water leggen. De perzikhelften in dunne partjes snijden. Een sausje roeren van de olie, 1 dl perziknat, versgeknipte peterselie, wat zout en peper en het kerriepoeder. Het sausje met de uitgelekte doperwtjes en de fijngeknipte bieslook bij de andere ingrediƫnten scheppen.


Dit gerecht gegeten met:
Jenny en Ron


Gemaakt: 08/17/2003
Laatste wijziging: 06/25/2020