PreviousNextAfdrukken AfdrukkenVersturen Versturen

Naam:Kabeljauw met dillesaus uit de oven
4 porties
Type:VisgerechtIngredienten:
Dieet?*4 kabeljauwfilets
*naar smaak peper en zout
*2 citroenen
*1 bekertje crème fraiche
*1 ui
*1 tl mosterd
*1 teentje kniflook
*1 el gehakte dille
Kenmerkende ingredient(en)kabeljauwfilet
Soort:Hoofdgerecht
Voorbereiding:30 min.
Bereiding:25 min. tot 30 min. oventijd
*Spoel de vis goed af en dep deze droog.

*Bestrooi de vis met zout en peper

*Verwarm de oven voor op 200°C.

*Vet een ovenschaal in en leg hierin de in ringen gesneden ui.

*Daarop leg je de moten vis en hierover gaat de uitgeperste
knoflook.

*De créme fraiche wordt vermengd met zout, peper, dille, mosterd en
wat citroensap.

*Verdeel hierna deze saus over de vis en zet deze 20-25 min in de
oven totdat de vis gaar is.

*Serveer de schotel met plakken citroen erop.

Serveertips: Lekker met doperwtjes en worteltjes en rijst of puree.

Dit gerecht gegeten met:


Gemaakt: 08/31/2015
Laatste wijziging: 08/31/2015