PreviousNextAfdrukken AfdrukkenVersturen Versturen

Naam:Tonijnomelet
4 porties
Type:VisgerechtIngredienten:
Dieet?2 uien
1 teentje knoflook
3 tomaten
6 eieren
4 eetl melk
4 eetl olijfolie
2 bl tonijn in water à 185 gr
1 stokbrood
2 x 24 cm. of 1 hele grote koekenpan
Kenmerkende ingredient(en)tonijn, eieren
Soort:Hoofdgerecht
Voorbereiding: min.
Bereiding:30 min.
Uien en knoflook snipperen. Tomaten schoonmaken en in stukjes snijden. Eieren loskloppen met melk, zout en peper. In koekenpan(nen) olie verhitten. Ui en knoflook (verdelen en) ca. 3 minuten fruiten. Tonijn laten uitlekken. Tomaat en tonijn ca. 4 minuten meebakken. Losgeklopt ei erbij en omeletten in ca. 10 minuten gaar bakken, eventueel keren. Stokbrood snijden en bij omelet serveren. Lekker met groene salade met yoghurtdressing.


Dit gerecht gegeten met:


Gemaakt: 07/19/2003
Laatste wijziging: 07/19/2003