PreviousNextAfdrukken AfdrukkenVersturen Versturen

Naam:Selderijtaart met tonijn
4 porties
Type:VisgerechtIngredienten:
Dieet?+/- 6 velletjes diepvries bladerdeeg
1 grote knolselderij
1 ui
2 blikjes tonijn
citroensap
2 eieren
1 dl koffieroom
peper, zout, dille
Kenmerkende ingredient(en)selderij, tonijn
Soort:Hoofdgerecht
Voorbereiding: min.
Bereiding:70 min.
Laat het bladerdeeg ontdooien. Schil de knolselderij en rasp de knol op een grove rasp of snijd ze in zeer dunne reepjes. Snipper de ui. Laat de tonijn uitlekken. Bekleed een grote ingevette quichevorm (24 cm) met het bladerdeeg. Vermeng de knolselderij met de uisnippers en de tonijn. Sprenkel er iets citroensap over. Schep deze vulling in de vorm. Klop de eieren los met de room, peper, zout en wat dille. Giet dit over de vulling. Bak de taart in een voorverwarmde hete oven (200 graden) in ongeveer 40 minuten gaar.


Dit gerecht gegeten met:


Gemaakt: 02/08/2002
Laatste wijziging: 02/08/2002