PreviousNextAfdrukken AfdrukkenVersturen Versturen

Naam:Bietenstamppot met visschnitzel
4 porties
Type:VisgerechtIngredienten:
Dieet?2 uien, 1 goudrenet, 4 eetlepels olie
500 gr. gekookte rd bieten
4 zeeschnitzels
2 eetl kruidenazijn
aardappelpuree
1 eetl franse mosterd
Kenmerkende ingredient(en)bieten, visschnitzels
Soort:Hoofdgerecht
Voorbereiding: min.
Bereiding:30 min.
Aardappelpuree maken. Intussen: Uien pellen en snipperen, appel schillen en in blokjes snijden, bieten pellen en in blokjes snijden. In pan 2 eetl olie verhitten en uien ca 4 minuten fruiten. In koekenpan rest van olie verhitten en schnitzels bakken. Bieten, appel en kruidenazijn bij de uien voegen en ca 8 min. goed meeverwarmen. Puree mengen met bietenmengsel. Op smaak brengen met mosterd. Stamppot serveren met schnitzels.


Dit gerecht gegeten met:


Gemaakt: 03/10/2001
Laatste wijziging: 12/27/2001