Afdrukken
Previous
Next
Expand
Collapse
Search
Per Smaakmaker
Naam
Type
Fase
Voorbereiding
Kooktijd
Aubergine parmigiana
Avond,Vegetarisch
2,3
15
45
Groententajine
Vegetarisch
2,3
30
60
Chili met gehakt, taugé en paprika
Avond
Alle
20
20
Geklopte room
Topping
Alle
3
3
Glutenvrije kikkererwten pannenkoeken
Bijgerecht,Lunch
Alle
Graanvrije wafels of pannenkoeken met vruchtensaus
Lunch
Alle
15
30
Krokante tempé
Bijgerecht
Alle
5
25
Marinara primavera
Avond
Alle
10
30
Mediterrane kip
Avond
Alle
10
30
Parmigiana met kikkererwten en aubergine
Avond
Alle
Shakshuka
Avond
Alle
10
70
Shepherd's pie met bloemkool
Avond
Alle
15
45
Zwarte bonen met tofoe
Ontbijt
Alle
3
10
Bloemkooknasi met een gebakken eitje
Avond
Bolognesesaus (Ragù Bolognese)
Avond
30
Chachouka
Avond
Foo yong hai
Vegetarisch
45
Gehaktballetjes van kip
Vlees
30
Groene curry met witvis
Avond,Vis
30
Karbonaadjes met knolselderij
Avond,Vlees
30
Karbonaden in folie
Avond
Kip met paprika
Vlees
20
40
Kipfilet in zoetzure saus met sperziebonen
Vlees
25
Kipfilet met courgette en sperziebonen
Vlees
45
Koolsalade met gerookte kip
Lunch
Ovengebakken zalm
Vis
50
Roerbakgroenten met shoarmareepjes en knoflooksaus
Avond
Spaghetti met romige witlof
Avond
Previous
Next
Expand
Collapse
Search