Afdrukken |
Naam | Voorbereiding | Kooktijd | Soort | |||
---|---|---|---|---|---|---|
Lams- of rundvleesstoof met VOC-kruiden | 30 | 120 | Hoofdgerecht | |||
Stamppot selderij met mosterd (voor 4 personen) | 30 | 30 | Hoofdgerecht | |||
Kip met gesmoorde paksoi en rijst | 40 | Hoofdgerecht | ||||
Enchilada's kip/kaas | 30 | Hoofdgerecht | ||||
Kip met gember, room en paprika | 20 | 10 | Hoofdgerecht | |||
Zoetzuur rundvlees | 75 | Hoofdgerecht | ||||
Enchilada's met kip/kaas en gehakt | 30 | 60 | Hoofdgerecht | |||
Stoofvlees met winterbier | 30 | 120 | Hoofdgerecht | |||
Zoet hapje | ||||||
zuivelgerecht | ||||||
Koolhydraat arm | ||||||
voor oud en nieuw | ||||||
zonder toegevoegde suiker |