Afdrukken
Previous
Next
Expand
Collapse
Search
Per Type
Naam
Voorbereiding
Kooktijd
Soort
Visgerecht
Vleesgerecht
Taart met rode uien en pijnboompitten
30
60
Hoofdgerecht
Kalkoen fricassée
20
20
Hoofdgerecht
Tagliatelle met spinaziesaus
20
Hoofdgerecht
Tajine met kip en abrikozen
30
80
Hoofdgerecht
Kippensoep
20
150
Voorgerecht
Thaise kip-komkommercurry
10
25
Hoofdgerecht
Kip met paprika en krieltjes
20
40
Hoofdgerecht
Kipfilet in zoetzure saus
25
Hoofdgerecht
Boerenkool
30
30
Hoofdgerecht
Enchilada's met gehakt (2 personen)
60
Bijgerecht
Bobotie
45
60
Hoofdgerecht
Bami van Hans
30
30
Hoofdgerecht
Kip korma (Curry voor vrouwen en hun vriendjes)
Hoofdgerecht
Gehaktschotel met banaan
35
Hoofdgerecht
Hete bliksem (variatie op)
15
30
Hoofdgerecht
Minestrone met parmezaanballetjes
60
Voorgerecht
Hongaarse kip
15
60
Hoofdgerecht
Fajitas met verse guacamole
30
60
Hoofdgerecht
Couscous met worstjes
15
30
Hoofdgerecht
Broodschotel andijvie-ham-kaas
15
25
Hoofdgerecht
Marokkaanse tajine
60
Hoofdgerecht
Kip-rijstpannetje
30
30
Hoofdgerecht
Spaghetti met gehakthaché
25
30
Hoofdgerecht
Pittige gehaktballetjes
20
20
Snack
Couscous met kip, courgette en sperziebonen
45
Hoofdgerecht
Rijsttafel voor 6 personen
240
120
Hoofdgerecht
Somalische rijst met kip
30
40
Hoofdgerecht
Kip teriyaki
30
Hoofdgerecht
Previous
Next
Expand
Collapse
Search