Afdrukken
Previous
Next
Expand
Collapse
Search
Per Type
Naam
Voorbereiding
Kooktijd
Soort
Visgerecht
Zalmbonbons
20
Snack
Mexicaanse rijst met kibbeling
35
Hoofdgerecht
Kabeljauwballetjes met tomatensaus
20
20
Voorgerecht
Zalm met witbiersaus
40
Hoofdgerecht
Bietenstamppot met visschnitzel
30
Hoofdgerecht
Kabeljauwburgers met notenrijst
25
Hoofdgerecht
Kabeljauw met eieren uit de oven met winterwortelvariatie
20
60
Hoofdgerecht
Spaghetti met tuinbonen en gerookte zalm
10
15
Hoofdgerecht
Tortellini met krab (2 personen)
20
Hoofdgerecht
Timbaaltje van zalm, garnalen en roomkaas
30
10
Voorgerecht
Kabeljauw met dillesaus uit de oven
30
25
Hoofdgerecht
Kabeljauwschotel met spekjes
50
Hoofdgerecht
Tonijnomelet
30
Hoofdgerecht
Gemarineerde haring
30
10
Snack
Ansjovisdip
10
Snack
Selderijtaart met tonijn
70
Hoofdgerecht
Pangasius filet met groenten
20
60
Hoofdgerecht
Zebrasushi
15
15
Snack
Maaltijdsalade met makreel
30
Hoofdgerecht
Vleesgerecht
Taart met rode uien en pijnboompitten
30
60
Hoofdgerecht
Kalkoen fricassée
20
20
Hoofdgerecht
Tagliatelle met spinaziesaus
20
Hoofdgerecht
Tajine met kip en abrikozen
30
80
Hoofdgerecht
Kippensoep
20
150
Voorgerecht
Thaise kip-komkommercurry
10
25
Hoofdgerecht
Kip met paprika en krieltjes
20
40
Hoofdgerecht
Kipfilet in zoetzure saus
25
Hoofdgerecht
Boerenkool
30
30
Hoofdgerecht
Previous
Next
Expand
Collapse
Search