Afdrukken
Previous
Next
Expand
Collapse
Search
Per Type
Naam
Voorbereiding
Kooktijd
Soort
Banketbakkersroom
Gebak e.d.
Biscuitgebak
Gebak e.d.
Appeltaart met Koopmans Mix voor appeltaart met extra deeg
40
75
Taart
Brownies (basic) 16 stuks
20
30
Bosbessencake met citroenglazuur
50
cake
Groentegerecht
Gadogado met rijst
25
Hoofdgerecht
Geroosterde nazomergroenten
40
Hoofdgerecht
Tomaten-paprikasoep
Lunchgerecht
Witlof met geitenkaas en ham
20
20
Hoofdgerecht
Kapucijnercurry met basmatirijst
algemeen
Polenta ai funghi
30
20
Citroenspaghetti met spinazie en kerstomaatjes
Kaasgerecht
Zwitserse kaastaart
30
30
Snack
lunchgerecht
Frittata met pompoen en salie
30
45
Ovengerecht
Traybake van krieltjes, winterpeen en worst voor 2 personen
30
45
Ovenschotel met broccoli en pasta
algemeen
Witlof met geitenkaas en ham
20
20
pastagerecht
Pasta pesto
15
20
Hoofdgerecht
Salade
Rijstsalade doperwten mandarijntjes
20
15
Hoofdgerecht
Waldorfvariatie
30
Voorgerecht
Salade van geroosterde tomaat en mozzarella
30
120
Lunchgerecht
Vruchten-rijst-salade
30
30
Hoofdgerecht
Rodekoolcouscous met avocado
30
Hoofdgerecht
Previous
Next
Expand
Collapse
Search